Търговски софтуер МИСТРАЛ

 

Складов софтуер Мистрал е популярно и функционално решение за управление на хранителни магазини, ресторанти, складови или строителни борси, заведения за бързо хранене, дискотеки и хотели. Софтуерът се е наложил като един от най-разпространените продукти в областта на заведенията за обществено хранене заради лесният, удобен и бърз начин на работа, гъвкава функционалност, ценова политика и възможности за промоции. Освен това продуктът притежава богат набор от справки, възможност за работа между отдалечени обекти и експорт към счетоводни програми. Сред характеристиките, които отличава този продукт от останалите на пазара са:

  • надеждна и бърза SQL база данни
  • използване изключително на собствени технологии - за печат, за генериране на документи, за създаване на справки и т.н.
  • уникална система за синхронизация на данни, позволяваща синхронизация по време на работа на обектите без никакво влияние върху POS. Системата работи еднакво добре независимо от броя на синхронизираните обекти. Това позволява онлайн управление на номенклатурите и цените в обекта от централен офис, както и своевременно получаване на данни за продажби, количества и всичко друго от обектите.
  • връзка с почти всички специализирани устройства предлагани на пазара, в т.ч. фискални, баркод скенери, везни, мобилни устройства, POS и етикиращи принтери, четци за карти и др.
 

© www.viliserviz.com. Valid XHTML and CSS.