Партньори на ВИЛИ СЕРВИЗ

 

ELTRADE

Елтрейд е сред водещите производители на касови апарати и нашата фирма има честта да е техен официален представител, като освен техните касови апарати можем да ви предложим и други техни продукти - мобилни фискални принтери, складов софтуер Детелина, хартиени ролки, етикети и други продукти.


DATECS

Датекс е сред водещите производители на фискални устройства - касови апарати и фискални принтери. Фирмата произвежда също и кухненски и етикиращи принтери.


TREMOL

Тремол е една от най-младите фирми на пазара за фискални устройства. Те предлагат касови апарати, фискални принтери, POS компоненти и софтуер, който се връзва само с техните устройства.


ELICOM

Еликом Електроник е един от основните производители на всякакъв вид везни - пазарски, платформени, кранови, етикиращи и др. Фирмата е одобрена в конкурс да оборудва Български Пощи с везни тяхна марка във всички клонове в страната, което говори за тяхната прецизност и надеждност. Освен везни фирмата произвежда и етикиращи принтери.


Дейта+

Дейта+ е софтуерна фирма, основана 1992 година. Тя развива и разработва основно софтуер за разносна търговия под марката "Мобилен търговец". В нашия регион има внедрени решения на Дейта+ в известни и утвърдени фирми като Чарли и Гривас, което говори за качеството на техните продукти.


JMTechnologies

ЖМТехнологии е създадена през 1997 година. Основен предмет на дейност е асемблиране на компютърни конфигурации. Към момента ЖМТехнологии е сред водещите компании на пазара за компютри и компютърни компоненти в България.

 

© www.viliserviz.com. Valid XHTML and CSS.