Касов апарат A300S DV/DVV свързан с НАП

Касов апарат A300SA300S DV/DVV е ново поколение касов апарат от серията А300, съчетаващ в себе си съвременни технологии и ергономичен дизайн. Предназначен е за малки и средни търговски обекти като магазини, бутици, аптеки, ресторанти, дискотеки, заведения, сладкарници и др.

Касовият апарат е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с GPRS модул за връзка с НАП като A300S DV е с вграден GPRS модул, а А300S DVV е с външен данъчен терминал.

 

Прочети още
 
Касов апарат A600 DV свързан с НАП

Касов апарат A600А600 DV е стационарен касов апарат съчетаващ иновативни и функционални технологии като проверка за фалшиви банкноти в специално изработен корпус с модерен и ергономичен дизайн. Предназначен е за средни и големи обекти като магазини, супермаркети, бутици, аптеки, ресторанти, барове, дискотеки заведения и др.

Касовият апарат е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с GPRS модул за връзка с НАП като A600 DV е с външен данъчен терминал.

 

Прочети още
 
Касов апарат A100S DV/DVV свързан с НАП

Касов апарат A100S А100S DV/DVV е портативен електронен касов апарат с фискална памет и е особено удобен за работа в сферата на: разносната търговия и доставки по домовете; куриерски услуги; щандове и сергии на открито; медицински услуги; търговски обекти без централно електрическо захранване, както и такива, които не разполагат с място за монтаж на обикновен касов апарат.

Касовият апарат е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с GPRS модул за връзка с НАП като A100S DV е с вграден GPRS модул, а А100S DVV е с външен данъчен терминал.

 

 

Прочети още
 
Касов апарат А300 DV/DVV свързан с НАП

Касов апарат А300 А300 DV/DVV в фискален електронен касов апарат, притежаващ множество програмируеми възможности за удовлетворяване на нуждите и изискванията на различни видове офиси, магазини, супермаркети, аптеки, бутици, ресторанти, барове, дискотеки, хотели и др.

Касовият апарат е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с GPRS модул за връзка с НАП като A300 DV е с вграден GPRS модул, а А300 DVV е с външен данъчен терминал.

 

Прочети още
 
Касов апарат А500 DV свързан с НАП

Касов апарат А500 А500 DV е фискален електронен касов апарат, притежаващ множество възможности за удовлетворяване на нуждите и изискванията на различни видове офиси, магазини, супермаркети, аптеки, бутици, ресторанти, барове, дискотеки, хотели и др.

Касовият апарат е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с GPRS модул за връзка с НАП като A500 DV е с външен данъчен терминал.

 

Прочети още
 
Касов апарат А800S DV свързан с НАП

Касов апарат А800S A800S DV е фискален електронен касов апарат, притежаващ множество възможности за удовлетворяване на нуждите и изискванията на различни видове офиси, магазини, супермаркети, аптеки, бутици, ресторанти, барове, дискотеки, хотели и др.

Касовият апарат е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с GPRS модул за връзка с НАП като A800S DV е с външен данъчен терминал.

 

Прочети още
 


© www.viliserviz.com. Valid XHTML and CSS.