Касов апарат DP-500 PLUS KL свързан с НАП

Касов апарат Datecs DP-500 PLUS KLDatecs MP-500 PLUS KL е програмируем касов апарат. Неговите възможности са съобразени с изискванията за обслужване на клиентите и финансовата отчетност в магазини, супермаркети, аптеки и други видове търговски обекти. Апаратът осигурява пълна отчетност както за управителя на търговския обект, така и за органите по приходите.

Касовият апарат е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с вграден GPRS модул за връзка с НАП и външна антена.

 

 

Прочети още
 
Касов апарат DP-55KL свързан с НАП

Касов апарат Datecs DP-55KL Datecs DP-55KL е настолен електронен касов апарат с фискална памет. Подходящ е за работа в офиси, бутици, ателиета за услуги, обслужване на паркинги и гаражи, щандове и сергии в базари, лекарски и зъболекарски кабинети, компютърни клубове и Интернет зали.

Касовият апарат е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с GPRS модул за връзка с НАП и външна антена

 

Прочети още
 
Касов апарат MP-55KL свързан с НАП

Касов апарат Datecs MP-55KL Datecs MP-55KL е програмируем касов апарат с фискална памет. неговите възможности са съобразени с изискванията за обслужване на клиентите и за финансовата отчетност в магазини, супермаркети, аптеки, ресторанти и всякакви други видове търговски обекти. Апаратът осигурява пълна отчетност както за управителя, така и за данъчните власти.

Касовият апарат е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с GPRS модул за връзка с НАП и външна антена.

 

Прочети още
 
Касов апарат DP-50KL свързан с НАП

Касов апарат Datecs DP-50KL Datecs DP-50KL е портативен електронен касов апарат с фискална памет, изпълняващ всички функции на електронните касови апарати от този клас. Апаратът е особено удобен за работа в сферата на разносната търговия и доставки по домовете, пощенски услуги, щандове и сергии на открито, продажби от превозни средства и услуги, извършвани в обекта на клиента, търговски обекти без централно електрическо захранване, както и такива, които не разполагат с място за монтаж на обикновен касов апарат.

Касовият апарат е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с GPRS модул за връзка с НАП.

Прочети още
 


© www.viliserviz.com. Valid XHTML and CSS.