Касови апарати, предлагани от ВИЛИ СЕРВИЗ

 

Фирмата ни работи с производителите Елтрейд, Датекс, Тремол, Оргтехника и ЗИТ. Нашите специалисти ще Ви предложат най-подходящото решение за Вашия бизнес в зависимост от вида на Вашия обект - сергия на пазара, разносна търговия, хранителен или нехранителен магазин, кабинет, ателие, ресторант, хотел или др. Освен касов апарат ние можем да Ви предложим и всички услуги по пускането му в действие - програмиране, обучение, издаване на необходимите документи, гаранционен и извънгаранционен сервиз, както и качествени консумативи за Вашето устройство.

 

Касовите апарати са подредени по производители за по-лесна навигация в сайта. Във всяка една категория може да намерите подробна информация за предлаганите модели касови апарати на съответния производител. Има и продукти, които вече не се произвеждат, но са преработени и съобразени с последните изменения на българското законодателство на Република България.

 

На сайта са поместени актуалните модели касови апарати които са съобразени с изискванията на финансовото законодателство и разполагат с GPRS модул за връзка с НАП! Ако се интересувате дали Вашият касов апарат може да бъде преработен можете да погледнете ТУК.

 

© www.viliserviz.com. Valid XHTML and CSS.