Фискален принтер EPSON TM-T81F DV

Фискален принтер EPSON TM-T81FTM-T81F DV е най-новия модел от серията фискални термопринтери на EPSON. Той е изключително подходящ за интегриране в натоварени търговски обекти, където скоростта на печат е предимство, а мястото ограничено. Автоматичното отрязване на бележките подобрява обслужването на клиентите и улеснява работния процес. Този модел достига скорост на печат 100mm/s и в него има вграден автоматичен нож с частично отрязване. Тихият печат на бележките го прави предпочитан модел за касовите работни места, тъй като не пречи на работния процес. Важна функционалност на принтера е възможността за лесно и бързо зареждане на хартията, чрез патентованата технология на EPSON „drop-in”. С високата си надеждност и стабилен механизъм TM-T81F DV е предпочитан модел за търговски обекти за бързооборотни стоки.

 

Фискалният принтер е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с външен GPRS модул за връзка с НАП.


TM-T81F DV се интегрира изключително добре със софтуера за управлeние на търговски обекти на Елтрейд – Детелина и Детелина Лайт, и двата са подходящи за магазини и ресторанти.

 
Фискален принтер EPSON TM-T260F Е2 DV

Фискален принтер EPSON TM-T260F

Този модел термопринтер е с две печатащи глави и осигурява високоскоростен печат на бележки и отчети. Той е топ модел в сферата на фискалните РОS решения. Притежава изключителна скорост на печат до 150 мм/сек. Лесен е за работа. Благодарение на функционалната си система за предно зареждане на хартията, смяната й става много бързо. Когато една от касовите ролки е към края си, сензорите за наличие на хартия предупреждават навреме персонала. В допълнение, ТM-T260F Е2 DV e снабден с автоматичен нож, който отразява бележките бързо и чисто.

 

Фискалният принтер е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с външен GPRS модул за връзка с НАП.

 
Фискален принтер ЕPSON TM-U-220A E4 DV

Фискален принтер ЕPSON TM-U-220A

TM-U220A E4 DV е матричен принтер за натоварени обекти. Надежден, безотказен и лесен за употреба. Може да печата в два цвята. Тази серия принтери включва механизъм за лесно зареждане на хартията, автоматичен нож по избор и удобни капаци за лесен достъп и поддръжка. Принтерът работи с различни размери консумативи и има разнообразни интерфейсни опции, включително USB и високоскоростна безжична връзка.

 

Фискалният принтер е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с външен GPRS модул за връзка с НАП.

 


© www.viliserviz.com. Valid XHTML and CSS.