Фискален принтер DATECS FP-1000KL

Фискален принтер DATECS FP-1000klДатекс FP-1000KL е бърз термопринтер, като възможностите му са съобразени с изискванията за обслужване на клиенти и финансовата отчетност. Подходящ е за работа в средни и големи обекти като магазини, супермаркети, ресторанти и други заведения за обществено хранене, аптеки и други видове търговски обекти. Принтерът отпечатва фискален бон и електронна контролна лента върху хартиена ролка с ширина 80 мм. Като опция към устройството може да се върже външен клиентски дисплей, както и сейф. FP-1000KL разполага както със сериен, така и с USB интерфейс.

 

Фискалният принтер е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с вграден GPRS модул за връзка с НАП, антена и SD карта с обем 2 GB за 45 000 000 реда (1 500 000 продажби).

 
Фискален принтер DATECS FP-2000KL

Фискален принтер DATECS FP-2000KLFP-2000KL е бърз термопринтер, като възможностите му са съобразени с изискванията за обслужване на клиенти и финансовата отчетност. Подходящ е за работа в средни и големи обекти като магазини, супермаркети, ресторанти и други заведения за обществено хранене, аптеки и други видове търговски обекти. Принтерът отпечатва фискален бон и електронна контролна лента върху хартиена ролка с ширина от 82 до 102 мм. Като опция към устройството може да се свърже външен клиентски дисплей, както и сейф. FP-2000KL разполага както със сериен, USB интерфейс и мрежов интерфейс.

 

Фискалният принтер е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с вграден GPRS модул за връзка с НАП, антена и SD карта с обем 2 GB за 45 000 000 реда (1 500 000 продажби).

 
Фискален принтер DATECS FP-60KL

Фискален принтер DATECS FP-60KLFP-60KL е бърз и високонадежден термопринтер с експлоатационен цикъл на печатащата глава 100 км, а на автоматичният нож 1 млн. отрязвания. Възможностите му са съобразени с изискванията за обслужване на клиенти и финансовата отчетност. Подходящ е за работа в средни и големи обекти като магазини, супермаркети, ресторанти и други заведения за обществено хранене, аптеки и други видове търговски обекти. Принтерът отпечатва фискални бонове или фактури върху хартиена ролка с ширина 59 мм - нормални или завъртяни на 90 градуса. Като опция към устройството може да се върже външен клиентски дисплей, както и сейф. FP-60KL разполага със сериен интерфейс за връзка с компютър.

 

Фискалният принтер е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с вграден GPRS модул за връзка с НАП, антена и SD карта с обем 2 GB за 45 000 000 реда (1 500 000 продажби).

 
Фискален принтер DATECS FMP-10KL

Фискален принтер DATECS FMP-10KLFMP-10KL е мобилен термопринтер с фискална памет, напълно съответстващ на българското законодателство. Той работи в съчетание с палм устройство или PDA и е подходящ за осъществяване на разносна търговия или куриерски услуги. Принтерът осигурява пълна отчетност, както за управителя на търговския обект, така и за органите по приходите. Управлението му се осъществява чрез бутони, разположени в предната част и команди, изпращани по сериен RS232 или Bluetooth интерфейс.

Фискалният принтер е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с вграден GPRS модул за връзка с НАП, вътрешна антена и SD карта с обем 2 GB за 45 000 000 реда (1 500 000 продажби).

 
Фискален принтер DATECS FP-550-05KL

Фискален принтер DATECS  FP-550-05KLФискален принтер, предназначен за натоварени обекти - големи супермаркети и ресторанти. Разполага с две термопечатащи устройства и е бърз и надежден. Едновременно отпечатва касова бележка и контролна лента с ширина 58 мм и автоматично отрязва отпечатаната касова бележка. Има опция за въвеждане и отпечатване на графично лого на фирмата върху касовия бон. Термопечатащото устройство работи безшумно и с висока скорост Принтерът може да управлява касово чекмедже и клиентски дисплей.

 

Фискалният принтер е съобразен с изискванията на финансовото законодателство и разполага с вграден GPRS модул за връзка с НАП, външна антена и SD карта с обем 2 GB за 45 000 000 реда (1 500 000 продажби).

 


© www.viliserviz.com. Valid XHTML and CSS.