Електронни везни, предлагани от ВИЛИ СЕРВИЗ

 

Фирмата ни работи с електронни везни произведени от Еликом Електроник гр. Силистра. Всички везни произведени от тях притежават европейски СЕ сертификат за одобрен тип, което позволява свободното им предлагане на пазара на целия Европейски пазар.

Търговски везни ЕVL – серия Е

Едноинтервални: 3 кг, 6 кг, 15 кг, 30 кг

Двуинтервални: 3/6 кг, 6/15 кг, 15/30 кг, 6/30 кг.

 

EVL серия Е

 

Електронните везни от серията ЕVL са предназначени за работа както за работа в закрити търговски помещения - хранителни магазини, складове, кухни, павилиони за плод и зеленчук, така и на открито – маси в пазари. Те имат вградено акумулаторно захранване, позволяващо работа повече от 150 часа без заряд. Имат функции  ценообразуване и работа с клиентски сметки. В комплекта електронната везна има вграден интерфейс за връзка с касов апарат, компютър или етикиращ принтер. Чрез софтуер който се предлага от фирмата производител може да се програмират във везната имена на артикули, цени, тара, срок на годност. и други параметри и в последствие да се извършва етикиране или преетикиране. Освен това везната може да се върже със софтуерните продукти които предлагаме и да се управлява от тях.

 

 

Платформени везни – серия ЕЕР

Платформените везни от серията ЕЕР са предназначени за използване в търговия на дребно, складове, пазари и производство. Серията включва широка гама платформени решения за теглоизмерване с европейски СЕ сертификат за одобрен тип. Предлаганите платформени везни са двуинтервални и се различават по максималния обхват, който е от 6 до 5000 кг. Във всички везни от серията има вграден акумулатор и интерфейс RS 232 за връзка с касов апарат, компютър или етикиращ принтер. Предлагат се платформени везни с измервателен блок за измерване и ценоизчисляване или само за измерване.

 

© www.viliserviz.com. Valid XHTML and CSS.